Лабораторни реактиви и химикали. Лабораторна стъклария, порцелан, пластмасови пособия и консумативи.

Уважаеми Клиенти,

Фирма "Валерус" продължава да работи в условия с ограничен достъп на клиенти до шоурума и склада на сграда Валерус. Ако желаете да получите стока при нас е необходимо да направите предварително вашата заявка на email: info@valerus-bg.com или sales@valerus-bg.com.

Заявки по телефон не се приемат! По този начин ще се сведат до минимум грешки при изпълнението на поръчката.

След като бъде окомплектована Вашата поръчка, ще получите чрез обратен мейл или обаждане от наш служител, потвърждение и съгласуване как ще я получите. За доставки с наложен платеж, работим с куриерски фирми Спиди и Еконт .

Валерус. Всичко за вашата лаборатория

Фирма “ВАЛЕРУС” е българска частна фирма основана на 26.09.1991 г. Дейността на фирмата е свързана с внос и продажба на лабораторни реактиви и химикали, лабораторна стъклария, пластмасова посуда и лабораторна апаратура.

Фирмата разполага с модерна търговска база и магазин в гр. София, кв. ДРУЖБА-1, ул. Амстердам 16, с търговска площ над 1000 м2. Имаме собствен транспорт и доставяме големите поръчки до склада на клиента. В търговския отдел работят специалисти с магистърски степени от ХТМУ и СУ "Св. Кл. Охридски".

Имаме клиенти в България, Македония, Молдова, Хърватска, Косово, Сърбия, Босна и Херцеговина, Гърция и страни от Африка. Във всички по-големи градове на страната имаме дистрибутори, които предлагат цялата номенклатура, която възлиза на над 3000 артикула, които поддържаме на склад.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001-2015.

В прикачения файл са условията за ползване на сайта и политиката за личните данни. Моля, прочетете:

ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА ЕТ „ВАЛЕРУС – ВАЛЕРИ РУСИНОВ“ И ПОЛИТИКАТА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

За контакт: София, жк. Дружба-І, ул. Амстердам 16.
тел.: 02 868 20 91, 02 973 23 16, е-mail: info@valerus-bg.com