Германия KERN

В периода 18 – 20 март 2024 г. в Балинген – Германия се проведе обучение на дистрибуторите на KERN & SOHN GmbH от Европа. 

Фирма Валерус бе поканена като основен дистрибутор. Бяхме топло посрещнати от собственика на KERN & SOHN Алберт Заутер и колегите Ариана Шевченко и Касиани Хасиоти, които отговарят персонално за нас. 

Обучението премина в няколко сесии, които включваха презентации на целия продуктов каталог на марката (индустриални, лабораторни и влагоанализаторни везни, микроскопи, рефрактометри и измервателни уреди).
В него се запознахме, както с производственият процес, складовата база, сервизната политика,  така и с качествата и предимствата на новите серии уреди, които са планирани за дебют през следващата година.

Имахме удоволствието да се срещнем с екипа на KERN & SOHN от различни звена и с представители на фирмите дистрибутори на марката за Европа. Преживяването беше изключително продуктивно и полезно, като  същевременно се оказа  неочаквано  забавно, топло и незабравимо.

Споделяме кадри от престоя си в  KERN & SOHN GmbH. Голяма част от усмивките и приятните преживявания останаха недокументирани.