За нас

Кои сме ние?

Фирма “ВАЛЕРУС” е българска частна фирма основана на 26.09.1991 г. и е специализирана изцяло в областта на лабораторното оборудване – доставка на лабораторна стъклария и консумативи, апаратура и мебели, компетентни консултации и изпълнение по действащите в страната международни програми и проекти за финансиране и обучение.

Ние се стремим да предложим на нашите клиенти широка гама от продукти, които да отговарят на техните нужди и предпочитания, като същевременно осигуряваме отлично обслужване и бърза доставка.

Продукти Контакти

01

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем признати като едни от най-доверените и предпочитани доставчици, където всеки клиент получава индивидуално внимание и професионално консултиране.

02

Търговска база

Фирмата разполага с модерна търговска база и магазин в гр. София, кв. ДРУЖБА-1, ул. Амстердам 16, с търговска площ над 1000 м2. Има собствен транспорт и доставя големите поръчки до склада на клиента. В търговския отдел работят специалисти с магистърски степени от ХТМУ и СУ „Св. Кл. Охридски“.

03

Наши клиенти

Имаме над 8000 клиента в България, Северна Македония, Косово, Босна и Херцеговина, Гърция, Австрия, Великобритания и др. Номенклатурата ни възлиза на над 90 000 продукта, а най-голямото ни предимство е поддържането на склад на около 3000 продукта.

Защо да изберете нас?

Благодарение на завоювания авторитет, конкурентноспособност и коректност в търговската дейност, фирмата е оторизиран представител за България на редица водещи фирми от цял свят.

Значителният професионален опит на всеки от екипа в сътрудничеството с водещи компании гарантира високо качество и стандарт на работата. Наш приоритет е пълното удовлетворяване изискванията на клиента и постигане на максимално качество на предлаганите от нас продукти и услуги както за нуждите на малкия и средния бизнес, така и за големи корпоративни клиенти.  В отношенията си с клиентите фирмата залага на качеството, коректността и стриктното изпълнение на договорните си задължения с цел дългосрочно партньорство.

Фирмата предлага решения, съобразени с индивидуалните потребности на всеки свой клиент. Амбициите ни са да задоволяваме непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите си с високо качество на продуктите и обслужването.

Предимствата да се работи с нас са: професионализмът ни, взаимното уважение и лоялността към нашите клиенти и доставчици.